• ORTHODONTICS

  Orthodontics for children and adults with spectacular results

  CONTACT
 • IMPLANTATION

  With modern technology and high professional standards

  CONTACT
 • WIDE RANGE OF DENTAL TREATMENTS

  We find solutions to all your problems in our office

  CONTACT
 • TOOTH WHITENING

  Teeth whitening in the doctor’s office and at home for the perfect smile

  CONTACT

PRICE LIST

Our detailed tariffs, if you have any questions, please call our customer service!

Our Practice

Opened its doors in 2016.  It was an important and conscience decision that the location be somewhere that existing and prospective patients found welcoming and inviting.  It was decided that Kolosy Square in beautiful downtown Buda would be ideal.

We understand that patients may visit the dentist with trepidation. Therefore, this practice aims to provide, through highly educated qualified professionals, a stress free and compassionate dentistry experience that will leave you happy and confident of any treatment/consultation received.

We are a dentistry for ALL THE FAMILY.

OUR PATIENTS ABOUT US

Highly skilled young doctors, neat interior – given the circumstances a pleasant experience.
Friendly, nice environment, professional doctor, highly recommended.
Cintia-nál voltam fogkő eltávolításon, nagyon kedves hölgy! Precíz, pontos munkát végez, gyönyörű fogakkal távoztam. Csak ajánlani tudom! Köszönöm a munkát!
Fogkő eltávolításon voltam Cintiánál, aki nagyon alaposan, precízen és teljesen fájdalommentesen végezte a beavatkozást. Ráadásul a fogápolással kapcsolatban sok jó tanáccsal is ellátott mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sokáig halogattam a fogorvosi látogatást, aminek majdnem meg is lett az eredménye. Most pedig, hogy túl vagyok a Dental Family-nél és náluk pedig Cintiánál tett “látogatásomon” nem tudom, hogy miért húztam ennyi ideig ezt a dolgot. Nem csak most érzem magam megújulva, hanem maga az ott töltött idő is jó emlék számomra. Köszönök mindent és tényleg professzionális kezelésben és páratlan kedvességben volt részem.
Erwinnél és Cintinél jártam többször is. Mind a fogorvosi, mind a szájhigiéniai kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve. Korrekt árak, profi munka, nagyon barátságos atmoszféra, csak ajánlani tudom!
Kedvesen, gyorsan, fájdalommentesen dolgoznak! Erwin abszolút profi, beavatkozás alatt is minden gügyögésemet értette, ha visszagondolok, igazából élvezhető is sok szempontból a fogműtét, pedig nem gondoltam, hogy ilyet fogok érezni. Szívesen járok vissza hozzájuk, bármilyen problémával innentől fogva. Melegen ajánlom mindenkinek, aki profi munkát keres!
Precízek, és teljeskörű fogászati szolgáltatást adnak.Itt teljesen laza hangulatban, de szakmailag profi környezetben vészelhettem át a kevésbé kellemes és a teljesen laza kezeléseket is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dental Family csapatát.
Kislányom 14hónapos, erős jellem. Nem fűztem hozzá sok reményt, hogy hajlando lesz kinyitni a száját… Kovách Tünde doktornő  türelme végtelennek tűnt, jó volt, hogy kapcsolódott Annához, semmilyen sürgetést nem éreztem. Odaadó kedvességével együttműködésre bírta a kis dacosomat. (Leesett az állam!)
Anyaként ajánlom minden anyatársnak, főleg akikre máshol mar “ráhozták a frászt”… Itt hibáztatás helyett preventív szemléletet, korszerű megoldást találtunk! Köszönjük!
Családommal voltunk a mai napon a rendelőben, 19hónapos kislányunknak egy darabka letört az első tejfogából. Féltem hogy sírni fog, megíjed és nem fogja még kinyitni sem a száját.  Nem így történt! Sőt, mikor indulni akartunk vissza akart ülni a székbe! Lenyűgözött bennünket a Doktornő csupaszív kedvessége, aranyos mosolya, segítő és gyermekekhez viszonyuló magatartása! Köszönjük! Teljes szívből ajánlom mindenkinek!