• Kieferorthopädie

  Kinder und Erwachsenen Kieferorthopädie mit beeindruckenden Ergebnissen

  KONTAKT
 • Implantate

  Modernste Technologie auf höchstem Niveau

  KONTAKT
 • Komplexe zahnärztliche Lösungen

  In unserer Praxis gibt es für jedes Problem eine passende Lösung

  KONTAKT
 • Zahnaufhellung

  Sowohl in der Praxis als auch Zuhause, für ein perfektes Lächeln

  KONTAKT

PREISE

Unsere detaillierten Tarife, wenn Sie Fragen haben, rufen Sie bitte unseren Kundendienst an!

Die Praxis

Unsere neue zahnärztliche Praxis eröffnete 2016 ihre Pforten am Kolosy tér, einem der populärsten Plätze Budapests.

Bei der Wahl der Örtlichkeit legten wir den Fokus darauf, dass unser bestehender Kundenstamm uns leicht und unkompliziert wieder besuchen kann und gleichzeitig die Möglichkeit für neue Klienten besteht unbeschwerlich dazuzustoßen.

Für unser kleines Famillienunternehmen ist es ein Bedürfnis  unseren Patienten eine vertrauliche und familiäre Atmosphäre zu bieten, damit sie einen beschwerdefreien und zufriedenstellenden Aufenthalt bei uns genießen können. Neben einer zahnärztlichen Behandlung auf höchstem professionellen Niveau, ist es für uns von größter Bedeutung eine Umgebung schaffen und ein Verhältnis zu unseren Patienten aufzubauen, bei der der sonst so lästige Zahnarztbesuch sogar mit Entspannung verbunden werden kann.

Unsere Patienten über uns:

Highly skilled young doctors, neat interior – given the circumstances a pleasant experience.
Friendly, nice environment, professional doctor, highly recommended.
Cintia-nál voltam fogkő eltávolításon, nagyon kedves hölgy! Precíz, pontos munkát végez, gyönyörű fogakkal távoztam. Csak ajánlani tudom! Köszönöm a munkát!
Fogkő eltávolításon voltam Cintiánál, aki nagyon alaposan, precízen és teljesen fájdalommentesen végezte a beavatkozást. Ráadásul a fogápolással kapcsolatban sok jó tanáccsal is ellátott mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sokáig halogattam a fogorvosi látogatást, aminek majdnem meg is lett az eredménye. Most pedig, hogy túl vagyok a Dental Family-nél és náluk pedig Cintiánál tett “látogatásomon” nem tudom, hogy miért húztam ennyi ideig ezt a dolgot. Nem csak most érzem magam megújulva, hanem maga az ott töltött idő is jó emlék számomra. Köszönök mindent és tényleg professzionális kezelésben és páratlan kedvességben volt részem.
Erwinnél és Cintinél jártam többször is. Mind a fogorvosi, mind a szájhigiéniai kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve. Korrekt árak, profi munka, nagyon barátságos atmoszféra, csak ajánlani tudom!
Kedvesen, gyorsan, fájdalommentesen dolgoznak! Erwin abszolút profi, beavatkozás alatt is minden gügyögésemet értette, ha visszagondolok, igazából élvezhető is sok szempontból a fogműtét, pedig nem gondoltam, hogy ilyet fogok érezni. Szívesen járok vissza hozzájuk, bármilyen problémával innentől fogva. Melegen ajánlom mindenkinek, aki profi munkát keres!
Precízek, és teljeskörű fogászati szolgáltatást adnak.Itt teljesen laza hangulatban, de szakmailag profi környezetben vészelhettem át a kevésbé kellemes és a teljesen laza kezeléseket is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dental Family csapatát.
Kislányom 14hónapos, erős jellem. Nem fűztem hozzá sok reményt, hogy hajlando lesz kinyitni a száját… Kovách Tünde doktornő  türelme végtelennek tűnt, jó volt, hogy kapcsolódott Annához, semmilyen sürgetést nem éreztem. Odaadó kedvességével együttműködésre bírta a kis dacosomat. (Leesett az állam!)
Anyaként ajánlom minden anyatársnak, főleg akikre máshol mar “ráhozták a frászt”… Itt hibáztatás helyett preventív szemléletet, korszerű megoldást találtunk! Köszönjük!
Családommal voltunk a mai napon a rendelőben, 19hónapos kislányunknak egy darabka letört az első tejfogából. Féltem hogy sírni fog, megíjed és nem fogja még kinyitni sem a száját.  Nem így történt! Sőt, mikor indulni akartunk vissza akart ülni a székbe! Lenyűgözött bennünket a Doktornő csupaszív kedvessége, aranyos mosolya, segítő és gyermekekhez viszonyuló magatartása! Köszönjük! Teljes szívből ajánlom mindenkinek!