Dr. Kerekes Erwin

fogorvos | szájsebész szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalatot köszönhetek.
Mivel Németországban születtem és nőttem fel, a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Angolul és franciául is társalgási szinten beszélek. Nyelvismeretem miatt nemcsak hazai, de olyan színvonalas külföldi továbbképzésekre is van lehetőségem eljutni, amelyekkel a legmagasabb szintű és legaktuálisabb módszereket is elsajátíthatom.
Szakmai profilom a fogpótlások, a fogmegtartó kezelések és a szájsebészet. Törekszem arra, hogy munkáim mind esztétikailag, mind funkcionálisan kiváló minőségűek legyenek.

Dr. Kovách Tünde

fogorvos | fogszabályozó szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben summa cum laude minősítéssel. Orvos családból származom, és mivel édesapám fogorvosként dolgozik, nem volt kérdés, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Már a gimnáziumi éveim alatt is rendszeres látogatója voltam a fogorvosi rendelőknek, viszont mindig is szerettem volna, ha a szakmám nem „csak“ a fogakról, hanem az emberekről is szólna. Ezért is választottam szakirányként a fogszabályozást, melyben lehetőségem van pácienseimmel hosszú távon együttműködve valami igazán szépet alkotni, illetve gyerekekkel foglalkozni. Társalgási szinten beszélek németül és angolul. Szakterületem az esztétikai fogászat, fogszabályozás és gyermekfogászat. A legkisebbektől sem ijedek meg! 🙂

Dr. Komáromy-Poros Gergő

fogorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben. A diploma megszerzése óta magánrendelőkben sajátíthattam el a szakma legmodernebb eljárásait magyar és külföldi páciensek ellátása során.
A szakmai továbbképzéseken túl volt szerencsém több, nagy tapasztalattal rendelkező kollegától tanulnom az évek során.
Érdeklődési területeim: esztétikus restaurációk, endodontia, rögzített és kivehető fogpótlások készitése.

Fazekas Cintia

klinikai fogászati higiénikus

Egészségügyi szakismereteim már 2012-ben elkezdődtek amikor a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szülésznői képzését elkezdtem. A diplomám megszerzése után rövid idővel folytattam tanulmányaim és a Pannon Kincstárban végeztem el a Fogászati asszisztens képzésem, majd azt követően Klinikai fogászati higiénikus vizsgát tettem és azóta dolgozom aktívan, mint dentálhigiénikus.

Hamar kiderült szerencsére, hogy a két szakma nagyon jól fedi egymást. Előtanulmányaimnak köszönhetően a legkisebbekkel is szinte azonnal megtalálom a közös hangot, türelmesen és játékosan segítem Kovách Doktornő gyermekfogászati illetve fogszabályozási rendeléseit. A szájsebészet a másik nagy “szerelmem”  ahol a nyugodtságom a páciensnek, figyelmem és koncentrációm teljes egészét pedig a beavatkozásnak szentelem. Ezek mellett Kerekes Doktor Úrral dolgozom egy másik szájsebészeti szakrendelésen, ahol lehetőségem van bővíteni tudásom illetve kellő mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjthetek.

Szabadidőmben ha tehetem utazok, sportolok és a családommal töltöm a lehető legtöbb időt. Ezért is volt életem eddigi legjobb döntése, hogy a Dental Family csapatának tagja lettem, hiszen ez a kis “team” már a második családom. Mottóm: „Próbálj úgy bánni másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy ők bánjanak veled!”

Lyons Erika

rendelő vezető asszisztens

2001 óta dolgozom fogászati asszisztensként Budapesten.2002- ben klinikai fogászati higiénikusként végeztem a Bókay János Humán két tannyelvű szakiskolában. Pályámat a Semmelweis Egyetemen kezdtem. Tapasztalatot szereztem a fogszabályozás területén is.

Úgy érzem 5 évvel ezelőtt megtaláltam a legjobb csapatot, akivel szívesen dolgozom együtt a mindennapokban. Vezető asszisztensként igyekszem a legjobb légkört teremteni, mind kollégáim, mind a pácienseink számára egyaránt. Rugalmas,gyors, kedves és határozott egyéniségemmel törekszem a rendelő mindennapi életét gördülékennyé tenni.