Dr. Kerekes Erwin

Dr. Kerekes Erwin

fogorvos | szájsebész szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalatot köszönhetek.
Mivel Németországban születtem és nőttem fel, a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Angolul és franciául is társalgási szinten beszélek. Nyelvismeretem miatt nemcsak hazai, de olyan színvonalas külföldi továbbképzésekre is van lehetőségem eljutni, amelyekkel a legmagasabb szintű és legaktuálisabb módszereket is elsajátíthatom.
Szakmai profilom a fogpótlások, a fogmegtartó kezelések és a szájsebészet. Törekszem arra, hogy munkáim mind esztétikailag, mind funkcionálisan kiváló minőségűek legyenek.

Dr. Kovách Tünde

Dr. Kovách Tünde

fogorvos | fogszabályozó szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben summa cum laude minősítéssel. Orvos családból származom, és mivel édesapám fogorvosként dolgozik, nem volt kérdés, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Már a gimnáziumi éveim alatt is rendszeres látogatója voltam a fogorvosi rendelőknek, viszont mindig is szerettem volna, ha a szakmám nem „csak“ a fogakról, hanem az emberekről is szólna. Ezért is választottam szakirányként a fogszabályozást, melyben lehetőségem van pácienseimmel hosszú távon együttműködve valami igazán szépet alkotni, illetve gyerekekkel foglalkozni. Társalgási szinten beszélek németül és angolul. Szakterületem az esztétikai fogászat, fogszabályozás és gyermekfogászat. A legkisebbektől sem ijedek meg! 🙂

Dr. Komáromy-Poros Gergő

Dr. Komáromy-Poros Gergő

fogorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben. A diploma megszerzése óta magánrendelőkben sajátíthattam el a szakma legmodernebb eljárásait magyar és külföldi páciensek ellátása során.
A szakmai továbbképzéseken túl volt szerencsém több, nagy tapasztalattal rendelkező kollegától tanulnom az évek során.
Érdeklődési területeim: esztétikus restaurációk, endodontia, rögzített és kivehető fogpótlások készitése.
Dr. Nagy Norbert

Dr. Nagy Norbert

fogorvos , szájsebész rezidens

Tanulmányaimat Marosvásárhelyen folytattam, ahol sikeresen végeztem fogorvosként.
Magyar és külföldi kurzusokon folyamatosan fejlesztem tudásom a funkcionális és esztétikailag hibátlan pótlások elkészítésében.

Édesapám is fogorvosként dolgozott, ennek köszönhetően tulajdonképpen a fogorvosi rendelőben nőttem fel. Számomra nem volt kérdés, hogy folytatom azt, amit édesapám elkezdett.
Németül és angolul egyaránt beszélek. Kedvenc területeim a szájsebészet mellett a fogpótlàsok készítése, de egy fogtömést és gyökérkezelést is ugyanolyan lelkesedéssel és szakértelemmel csinálok meg, ahogy tanultam a szàmomra legjobbtól

Rumy-Papp Krisztina

Rumy-Papp Krisztina

rendelő vezető asszisztens

20 év vendéglátás után , az egészségügy , és a fogászat mellett döntöttem , mivel mindíg is szerettem emberekkel foglalkozni.

2017-ben a Pannon Kincstár Humàn Szakképző Központban először fogászati asszisztens , majd Klinikai dentálhigiénikusi szakon végeztem.

Nagyon fontosnak tartom a fogaink egészségének megőrzését , helyreállítását vagy megmentését.

Első  lépésként a megelőzést , prevenciót emelném ki ami a megfelelő szájhigiénia jelenti, melyet türelmesen  megmutatok , és elmondok a fogtisztítások során , személyre szabottan.

Mindennapjaink során nem csak a megfelelő táplálkozásban nyújtanak segítséget fogaink , kommunikációnkhoz  és magabiztos mosolyunkhoz is elengedhetetlen.

Vidám természetemmel igyekszem oldani a szorongással érkező páciensek hangulatát.

Haász Hanna

Haász Hanna

Asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

2021-ben fogászati asszisztensi szakvizsgát szereztem majd klinikai fogászati higiénikus képesítést. Állami es magánrendelőben is dolgoztam így nagy tapasztalatom van szájsebészetben es fogászati kezelésekben egyaránt. Mosolygós, nyitott es közvetlen természetemmel igyekszem elérni, hogy minden kezelés a lehető legkellemesebben teljen.

Úgy gondolom ma már az élet minden területén fontos a jó megjelenés amelyhez hozzátartoznak a megfelelően ápolt fogak is. A fogkőeltávolítás és a fehérítés mellett fontosnak tartom a páciens személyre szabott fogápolásra irányuló tanácsadását, hogy a fogak épsége minél tovább megőrizhető legyen és egy szebb elégedettebb mosollyal távozhasson.