Dr. Kerekes Erwin

fogorvos | szájsebész szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalatot köszönhetek.
Mivel Németországban születtem és nőttem fel, a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Angolul és franciául is társalgási szinten beszélek. Nyelvismeretem miatt nemcsak hazai, de olyan színvonalas külföldi továbbképzésekre is van lehetőségem eljutni, amelyekkel a legmagasabb szintű és legaktuálisabb módszereket is elsajátíthatom.
Szakmai profilom a fogpótlások, a fogmegtartó kezelések és a szájsebészet. Törekszem arra, hogy munkáim mind esztétikailag, mind funkcionálisan kiváló minőségűek legyenek.

Dr. Kovách Tünde

fogorvos | fogszabályozó szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben summa cum laude minősítéssel. Orvos családból származom, és mivel édesapám fogorvosként dolgozik, nem volt kérdés, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Már a gimnáziumi éveim alatt is rendszeres látogatója voltam a fogorvosi rendelőknek, viszont mindig is szerettem volna, ha a szakmám nem „csak“ a fogakról, hanem az emberekről is szólna. Ezért is választottam szakirányként a fogszabályozást, melyben lehetőségem van pácienseimmel hosszú távon együttműködve valami igazán szépet alkotni, illetve gyerekekkel foglalkozni. Társalgási szinten beszélek németül és angolul. Szakterületem az esztétikai fogászat, fogszabályozás és gyermekfogászat. A legkisebbektől sem ijedek meg! 🙂

Dr. Komáromy-Poros Gergő

fogorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben. A diploma megszerzése óta magánrendelőkben sajátíthattam el a szakma legmodernebb eljárásait magyar és külföldi páciensek ellátása során.
A szakmai továbbképzéseken túl volt szerencsém több, nagy tapasztalattal rendelkező kollegától tanulnom az évek során.
Érdeklődési területeim: esztétikus restaurációk, endodontia, rögzített és kivehető fogpótlások készitése.

Rumy-Papp Krisztina

rendelő vezető asszisztens

20 év vendéglátás után , az egészségügy , és a fogászat mellett döntöttem , mivel mindíg is szerettem emberekkel foglalkozni.

2017-ben a Pannon Kincstár Humàn Szakképző Központban először fogászati asszisztens , majd Klinikai dentálhigiénikusi szakon végeztem.

Nagyon fontosnak tartom a fogaink egészségének megőrzését , helyreállítását vagy megmentését.

Első  lépésként a megelőzést , prevenciót emelném ki ami a megfelelő szájhigiénia jelenti, melyet türelmesen  megmutatok , és elmondok a fogtisztítások során , személyre szabottan.

Mindennapjaink során nem csak a megfelelő táplálkozásban nyújtanak segítséget fogaink , kommunikációnkhoz  és magabiztos mosolyunkhoz is elengedhetetlen.

Vidám természetemmel igyekszem oldani a szorongással érkező páciensek hangulatát.

Mihaleczné Lukàcsi Erika

asszisztens

2001 óta dolgozom fogászati asszisztensként Budapesten.2002- ben klinikai fogászati higiénikusként végeztem a Bókay János Humán két tannyelvű szakiskolában. Pályámat a Semmelweis Egyetemen kezdtem. Tapasztalatot szereztem a fogszabályozás területén is.

Úgy érzem 5 évvel ezelőtt megtaláltam a legjobb csapatot, akivel szívesen dolgozom együtt a mindennapokban. Vezető asszisztensként igyekszem a legjobb légkört teremteni, mind kollégáim, mind a pácienseink számára egyaránt. Rugalmas,gyors, kedves és határozott egyéniségemmel törekszem a rendelő mindennapi életét gördülékennyé tenni.